Diensten

Duurzame HR-ontwikkeling binnen organisaties creƫren vanuit een betrokken relatie met de klant, dat is wat ons drijft. Meer rendement halen door vernieuwing van HR-processen.

Als HRorganizer Business Partner is Artemis Laren gespecialiseerd in het ontwikkelen, inrichten en implementeren van relevante en krachtige HR-processen op basis van HRorganizer.com. Dat betekent dat wij samen met u een programma van eisen opstellen en een invoeringsproces opzetten, trainingen verzorgen voor systeemgebruik en -toepassing, kunnen begeleiden in de projectinrichting en bijstaan in de uitvoering daarvan.

Met gespecialiseerde netwerkpartners op het gebied van assessment services, training en coaching bieden wij u ruime kennis en ervaring in de volle breedte: zowel systeemtechniek als menselijke aspecten op individueel en organisatieniveau. 

Samen met Cito ontwikkelt Artemis Laren nieuwe HR-diensten, zoals de Performance Cyclus Audit. Door middel van dit instrument onderzoekt Cito binnen een organisatie hoe de beoordelingscyclus is opgezet en hoe die in de praktijk functioneert. Zo krijgen organisaties een onafhankelijk en eerlijk beeld van de kwaliteit van hun beoordelingssysteem. Cito is het eerste bedrijf in Nederland dat organisaties de mogelijkheid biedt om op deze manier de kwaliteit van hun HR-processen te verbeteren.